daFiskekort enFishing licenses deAngelzulassungen
Verificering af email-adresse
Det er vigtigt, at Demo Forening har din korrekte email-adresse. Dette skyldes, at ugyldige email-adresser er forbundet med ekstra-arbejde, og samtidig er det ikke muligt for foreningen at komme i kontakt med dig - feks. i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve mv.
Derfor er det ikke muligt, at oprette dig som bruger, inden du har fået din email-adresse verificeret, og dette gøres ved at du oplyser den email-adresse herunder, som du vil have tilknyttet din brugerprofil, og herefter trykker på "Send verificeringsmail". Der vil så blive sendt en mail med et link, som du skal klikke på for at kunne fortsætte med at oprette dig som bruger.
Verificering
VIGTIGE INFORMATIONER
Mail med link til verificering ankommer i løbet af få minutter. Modtager du ikke mailen, så kan dette skyldes, at den bliver sorteret fra som spam af dit mailprogram eller af webmail. Tjek derfor, om den skulle ligge i mappen Uønsket mail (eller lign.). Der kan være periodiske problemer med modtagelse af verficeringsmails hos visse udbydere af webmail. Modtager du ikke mailen, så prøv igen (evt. med en anden email-adresse hvis muligt).
Du kan kun klikke på linket i mailen EN gang, hvorefter linket er ugyldigt. Skulle der opstå en fejl, der gør, at registrering / udskift af email-adresse, ikke lykkedes, gentager du blot processen og får tilsendt et nyt link.
Dette website benytter cookies! Læse mere om cookies og privatliv på FRap.DK